23/05/2016 3χ3 Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στο Μαρούσι

23/05/2016 3χ3 Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στο Μαρούσι

Το Σάββατο 28 Μαΐου και από τις 15:00 έως τις 21:00 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τουρνουά μπάσκετ ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας , που θα διοργανωθεί από το κέντρο ημέρας «Franco Basaglia» της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. στο Μαρούσι και τον Δήμο Αμαρουσίου.

Οι αγώνες θα είναι 3Χ3 και θα συμμετέχουν περίπου 120 λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας, χωρισμένοι σε 32 ομάδες , εκπροσωπώντας 26 φορείς ψυχικής υγείας από όλη την Ελλάδα. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Γιώργος Μητσικώστας, και θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στις 19:00 και μετά το τέλος των προκριματικών γύρων θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης 3Χ3 όπου θα συμμετέχουν παλαίμαχοι και νυν επαγγελματίες παίχτες του μπάσκετ , πρόσωπα της τοπικής κοινότητας , και επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Θα ακολουθήσει χορευτική επίδειξη από χορευτικό σύλλογο του Αμαρουσίου , ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με τους τελικούς και τις απονομές. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα 3ήμερο ταξίδι στην Σαντορίνη , προσφορά του τουριστικού γραφείου Argo Travel.

Η παρουσία σας και η υποστήριξή σας στην εκδήλωση αυτή είναι μια νίκη ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας και στην προκατάληψη. Ελάτε να χειροκροτήσουμε τους πραγματικούς νικητές!

Δείτε το σχετικό event στο facebook εδώ.

Οι διοργανωτές του τουρνουά ευχαριστούν θερμότατα τους χορηγούς που επέλεξαν να συνδράμουν στην προσπάθεια!