27/02/2015 Συνέντευξη Τύπου για το Πρόγραμμα “Πολίτες ενάντια στην κατάθλιψη” στις 04/03/2015

27/02/2015 Συνέντευξη Τύπου για το Πρόγραμμα “Πολίτες ενάντια στην κατάθλιψη” στις 04/03/2015

Η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), η Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης (ΜΑΖΙ) και το Ψυχιατρικό Κέντρο του Νοσοκομείου Salten σας προσκαλούν στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 12.00 στο Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) με αντικείμενο την ενημέρωση του κοινού για το πρόγραμμα «Πολίτες ενάντια στην Κατάθλιψη» που αφορά σε δράσεις προώθησης της αυτοβοήθειας, της θεραπευτικής υποστήριξης και της δικτύωσης στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης.
 

Θα μιλήσουν:

    Στέλιος Στυλιανίδης, Καθ. Κοινωνικής Ψυχιατρικής, Επιστ. Διευθυντής ΕΠΑΨΥ, Επιστ. Υπεύθυνος Προγράμματος
    Αγγελική Μενεδιάτου, Κλ. Ψυχολόγος, Πρόεδρος και Επιστ. Διευθύντρια Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης ΜΑΖΙ
    Κώστας Αρβανίτης, Δημοσιογράφος, Διευθυντής Ρ.Σ. «Στο Κόκκινο 105.5», Μέλος ΔΣ ΚΕΘΕΑΑ
    Σοφία Κουβελάκη, Διαχειρίστρια Προγραμμάτων, Ίδρυμα Μποδοσσάκη
 
Με την υποστήριξη του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Στο Κόκκινο 105.5»
 
Πληροφορίες: κ. Ε. Καρτερολιώτη, 2108100901
Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. 
 
Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.