30/05/2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το τουρνουά μπάσκετ ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

30/05/2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το τουρνουά μπάσκετ ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

« Τρίποντο στο στίγμα»
 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, συνεπείς στο ραντεβού μας με την ιστορία, σκοράραμε ενάντια στο στίγμα και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Οι μάχες κάτω απο το καλάθι επικές. Οι κερκίδες κατάμεστες , χειροκροτούσαν ασταμάτητα τους πραγματικούς πρωταθλητές. 30 ομάδες ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας αναμετρήθηκαν σύμφωνα με τις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.
 

Νικήτριες ομάδες αναδείχθηκαν και οι 30. Το πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ για λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας έχει γίνει πια θεσμός. 
Ευχαριστούμε όλους τους παίκτες και τις μονάδες ψυχικής υγείας για την συμμετοχή τους, τον ενθουσιασμό και το αγωνιστικό τους πνεύμα, τον Δήμο Αμαρουσίου συνολικά και ειδικότερα την Δ/νση Αθλητισμού και πολιτισμού για την συνεχιζόμενη υποστήριξη του , τους εθελοντες Σαμαρείτες του Ερυθρου Σταυρου ,καθώς και το μεγάλο χορηγό Argo Travel Group, την εταιρία PRESS METAL , τον ΚοιΣΠΕ Ηλιοτρόπιο , τις εταιρείες Marathon Travel και Matt Holidays , τον φούρνο Ζαχαροπλαστείο Μπαλής , και τα εστιατόρια Forky και Holy Greens Athens.
 
Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές αυτής της εκδήλωσης, και ειδικότερα τον Πάνο Παπαδάκη που ανέλαβε την παρουσίαση, και τον Κωνσταντίνο που ετοίμασε το βίντεο , με την πολυτιμη βοήθεια της Καλλιόπης και της Μαρίας. Ραντεβού τον επόμενο χρόνο. Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις καθημερινές μας μάχες ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας εντός και εκτός γηπέδου.