Εκδηλώσεις 20/12/2016 Δελτίο Τύπου για τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

Εκδηλώσεις 20/12/2016 Δελτίο Τύπου για τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

Μια «Γιορτή Τέχνης» για το Οικοτροφείο Πεντέλης (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) ολοκληρώθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου.
 

Η εκδήλωση αυτή απέδειξε σε όλους μας πως οι αποστάσεις δεν είναι αρκετές για να χωρίσουν τους ανθρώπους. Μέρα με τη μέρα, γινόμασταν αποδέκτες αγάπης και στήριξης από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που σταθήκατε αρωγοί στο καλλιτεχνικό μας αυτό εγχείρημα και το εμπλουτίσατε με τις δικές σας δημιουργίες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αψηφήσατε τις χιλιομετρικές αποστάσεις και βρεθήκατε στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου για να μας γνωρίσετε από κοντά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που αγκαλιάσατε την προσπάθειά μας και μας δώσατε ώθηση για το επόμενο καλλιτεχνικό βήμα.

Δε θα μπορούσαμε όμως να μην απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Χαλανδρίου για την άριστη συνεργασία και ανταπόκρισή του σε ότι χρειαστήκαμε.
Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις πιο ζεστές μας ευχαριστίες στους χορηγούς μας, που με την ευαισθησία και την κοινωνική τους αλληλεγγύη δίνουν ζωντάνια στα όνειρά μας.